Hos os er hverdagen fyldt med leg og læring. Vi vil gøre vores bedste, for at netop dit barn bliver rustet godt, til at kunne komme i børnehave. Vi har stor fokus på hver enkelte barn, så alle føler sig set og hørt. Vi går meget op i, at snakke med børnene og ikke til dem. Så de ikke føler sig talt henover hovedet, eller føler de bare får en ordre. De får alle en tryg og rolig hverdag, med faste rutiner. De ved hvad der skal ske, når de ankommer og bliver ikke forvirret eller kede af det. Der er både plads til rolig leg, med læsning, og afslapning men også plads til larm og ballade.

Kost

 

Kosten er varieret og sundt. Derudover vil der blive serveret ét varmt måltid, om ugen som børnene er med til at bestemme. 

 

07.00 – 07.30: Tilbydes der morgenmad. 

 

09.00: Boller og vand 

 

11.00: Frokost, grøntsager og vand 

 

Efter lur brød, frugt og vand.

 

Middagslur 

Der er stille tid fra børnene bliver puttet og frem til ca. ved 14 tiden det betyder, at vi sover lur her alle bliver lagt ud uanset hvad da det er vores erfaring at alle børn i den alder har bedst af at sove lur eller ihvertfald for et par timers ro i hovedet derudover er det også sundhedsstyrrelsens anbefaling at børn i denne alder sover 2-3 timers lur om dagen. Der er primært lur udenfor i barnevogn, men hvis der er et behov for, at dit barn sover indenfor skal i bare sige til, da det bestemt er en mulighed. Det er vigtigt for os, at nævne, at hos os bliver ingen vækket fra lur. 

Læreplaner 

For at sikre jer og os, at jeres børn lære de ting som er krav. Samt helt basale og fornuftige hverdagsting, så arbejder vi udfra den Styrkede pædagogiske læreplan. Der er 6 punkter, som vi skal igennem i løbet af året og de lyder. 

 

• Alsidig personlig udvikling.

• Kommunikation og sprog.

• Krop, sanser og bevægelse.

• Kultur, æstetik og fællesskab.

• Natur, udeliv og science.

• Sociale kompetencer.