Hos mig er hverdagen fyldt med leg og læring. Jeg vil gøre mit bedste, for at netop dit barn bliver rustet godt, til at kunne komme i børnehave. Jeg har stor fokus på hver enkelte barn, så alle føler sig set og hørt. Jeg går meget op i, at snakke med børnene og ikke til dem. Så de ikke føler sig talt henover hovedet, eller føler de bare får en ordre. De får alle en tryg og rolig hverdag, med faste rutiner. De ved hvad der skal ske, når de ankommer og bliver ikke forvirret eller kede af det. Der er både plads til rolig leg, med læsning, og afslapning men også plads til larm og ballade.

Kost 

Kosten er varieret og sundt. Jeg bager boller hver dag. Derudover vil der blive serveret ét varmt måltid, om ugen som børnene er med til at bestemme. 

06.00 – 08.00: Tilbydes der morgenmad. 

09.00: Boller med grøntsager og vand. 

11.00: Frokost og mælk. 

Efter lur brød, frugt og vand.

Middagslur 

Der er stille tid fra kl. 12.00 og frem til, at børnene vågner det betyder, at vi sover lur her. Der er primært lur udenfor i barnevogn, men hvis der er et behov for, at dit barn sover indenfor skal i bare sige til, da det bestemt er en mulighed. Det er vigtigt for mig, at nævne, at hos mig bliver ingen vækket fra lur. 

Læreplaner 

For at sikre jer og mig, at jeres børn lære de ting som er krav. Samt helt basale og fornuftige hverdagsting, så arbejder jeg udfra den Styrkede pædagogiske læreplan. Der er 6 punkter, som vi skal igennem i løbet af året og de lyder. 

 

• Alsidig personlig udvikling.

• Kommunikation og sprog.

• Krop, sanser og bevægelse.

• Kultur, æstetik og fællesskab.

• Natur, udeliv og science.

• Sociale kompetencer.